Barcommissie

De barcommissie van WSV Numansgors wordt gevormd door Marga de Joode (tijdelijk door Ineke Looren de Jong) en Anja Kik. De barcommissie zorgt voor de inkoop (drank en etenswaren) en de bemensing van de Bar tijdens activiteiten en Happy Hours.

Sleutels Bolwerk

Eigenaren van een woning op het Numansgors kunnen het Bolwerk gebruiken. Meer informatie hierover is te verkrijgen bij de bestuurder. De bestuurder informeert de barcommissie en zorgt dat de sleutels van het Bolwerk bij de barcommissie opgehaald kunnen worden. Er wordt dan  meteen uitleg gegeven hoe om te gaan met de keuken, koelkasten, apparatuur en niet te vergeten de biertap. Ook worden afspraken gemaakt wanneer de sleutel weer ingeleverd worden.

Gezellige Happy Hours

Happy Hours worden in principe altijd op de laatste zaterdag van de maand gehouden  van 17.00 uur tot ongeveer 20.00 uur en erg gezellig. Vele bewoners van het Numansgors komen dan een gezellig hapje en drankje doen en wisselen de laatste nieuwtjes uit.

Bardienst

Vind je het leuk om af en toe een bardienst te draaien? Laat ons weten wanneer je beschikbaar bent, dan roosteren we je in.

Hieronder is het schema van de bardiensten van de laatste maanden van 2021 te zien.

Aankomende activiteiten

dec
17
za
17:00 Happy Hour
Happy Hour
dec 17 @ 17:00 – 19:00
 
dec
31
za
22:00 Oudejaarsborrel
Oudejaarsborrel
dec 31 2022 @ 22:00 – jan 1 2023 @ 01:30