Barcommissie

De barcommissie van WSV Numansgors wordt gevormd door Ineke Looren de Jong, Anja Kik en Sammy van Duin, De barcommissie zorgt voor de inkoop (drank en etenswaren) en de bemensing van de Bar tijdens activiteiten en Happy Hours.

Gebruik en sleutels Bolwerk

Eigenaren van een woning op het Numansgors kunnen het Bolwerk gebruiken. Meer informatie hierover is te verkrijgen bij de bestuurder. De bestuurder informeert de roostercommissie (Loes v.d. Heuvel en Chantal Schippers) en zorgt dat de sleutels van het Bolwerk bij de roostercommissie opgehaald kunnen worden. Er wordt dan meteen uitleg gegeven hoe om te gaan met de keuken, koelkasten, apparatuur en niet te vergeten de biertap. Ook worden afspraken gemaakt wanneer de sleutels weer ingeleverd worden.

Gezellige Happy Hours

Happy Hours worden in principe altijd op de laatste zaterdag van de maand gehouden  van 17.00 uur tot ongeveer 20.00 uur en zijn erg gezellig. Vele bewoners van het Numansgors komen dan een gezellig hapje en drankje doen en wisselen de laatste nieuwtjes uit. 

Bardienst

Vind je het leuk om af en toe een bardienst te draaien? Laat het ons weten wanneer je beschikbaar bent, dan roosteren we je in. Barcommissiewsvnumansgors@outlook.com