Barcommissie

De barcommissie van WSV Numansgors wordt gevormd door Marga de Joode en Anja Kik. De barcommissie zorgt voor de inkoop (drank en etenswaren) en de bemensing van de Bar tijdens activiteiten en Happy Hours.

Sleutels Bolwerk

Eigenaren van een woning op het Numansgors kunnen het Bolwerk huren. Meer informatie hierover is te verkrijgen bij de backoffice. De backoffice informeert de barcommissie en zorgt dat de sleutels van het Bolwerk bij de barcommissie opgehaald kunnen worden. Huurders krijgen dan meteen uitleg hoe ze om moeten gaan met de keuken, koelkasten, apparatuur en niet te vergeten de biertap. Ook worden afspraken gemaakt wanneer de sleutel weer ingeleverd wordt.

Gezellige Happy Hours

Happy Hours zijn altijd op de laatste zaterdag van de maand  van 17.00 uur tot ongeveer 20.00 uur en erg gezellig. Vele bewoners van het Numansgors komen dan een gezellig hapje en drankje doen en wisselen de laatste nieuwtjes uit.

Bardienst

Vind je het leuk om af en toe een bardienst te draaien? Laat ons weten wanneer je beschikbaar bent, dan roosteren we je in.

Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.